Aluberg NL

Aluberg NL

Aluberg Aluminium is dè specialist op het gebied van gevelbouw. Voor moeilijk gedetailleerde gevels bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan big span overspanningen die vaak toegepast worden in autogarages. Tevens zijn wij hét adres voor brandwerende gevels die voldoen aan NEN6068-EN.

Een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de aluminium gevelbouw zijn wij in staat onze klanten vanaf het ontwerp tot aan het einde van het project te ondersteunen. Aluberg denkt mee in de haalbaarheid en komt met realiseerbare oplossingen. Aluberg beschikt over een modern machinepark. De volautomatische bewerkingsmachines zorgen voor een constante kwaliteit. De productie vindt plaats in eigen beheer met kwaliteitscontrole van het VMRG ( Vereniging Metalen Ramen en Gevels)

Daarnaast werken wij met vaste, eigen montageploegen die zorgen voor een perfecte montage van de aluminium systemen, alle zijn VCA gecertificeerd. Wij gebruiken op de bouwplaats eigen containers voor de tijdelijke opslag van onze systemen.